zondag 23 oktober 2011

Kerst en verjaardag

Ik heb dit keer weer ribbelkarton gebruikt (hoop dat jullie het nog niet beu zijn!). 
Op het kaartje oud muziekpapier, een hart en vleugeltjes van grungeboard, twine met een charm en bovenaan onder het bloempje wat verbandgaas.


De tag met muziekpapier, doily, vintage plaatje van een knipvel van M.D., stans van M.D., onder en boven foto nog wat verbandgaas en bovenaan een wit geschilderde houten ster.


Het volgende is helemaal iets anders.  Dit kaartje is voor de 1e verjaardag van mijn kleinzoontje, Aaron.  Hij wordt dinsdag 1 jaar, maar we hebben het deze middag al gevierd.
Winnie the Pooh is uit een scrapvel gesneden en de bijtjes ook.  Ik heb een perlenpen gebruikt om de krulletjes te maken.


Nog een foto van de binnenkant.


Ik ga nu nog even op jullie blogs kijken.  Nog een prettige avond.

Groetjes, Berlinde


7 opmerkingen:

 1. Hoi Berlinde , dank voor je reactie op mijn zeepjes.... Ik had ze dus oa. bij jou gezien en vond het zo'n leuk idee. Ik hoop niet dat je het erg vindt ?? Deze 3 kaartjes vind ik ook weer super. Ik houd ook van ribbelkarton en muziekpapier. En dan die W. de Poeh.... zooooooo schattig !! Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel gemaakt! Je eerste vind ik super, maar je tweede is ook heel erg mooi! De derde is gewoon lief!
  Groetjes cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo Berlinde, jij bent lekker actief bezig geweest! Ik ben helemaal van de vintage, vind ze dan ook allebei prachtig en die beer, die is super schattig! Groetjes, Ira

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey proficiat met de verjaardag van je kleinzoon Aaron, hij kreeg alvast een heel mooie kaart! En nee ik ben het ribbelkarton nog niet beu, ik ben er ook fan van :o) Jouw kaartjes zijn heeeeeeel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ribbelkarton top! Zeker in combinatie met dat notenpapier. Hartstikke gave kaart. Wat is die lantarenpaal ook gaaf joh.
  Lief kinderkaartje. Je bent lekker bezig zeg!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo jij bent flink druk geweest, maar het resultaat mag er wezen. Ze zijn alledrie erg mooi.
  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw mooie kaarten heb je gemaakt, vooral de kerstkaarten zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...